MC Montferland

Leden login

Random image

ASDC12156.jpg

Avondvierdaagse

Geachte lezer,
 
welkom op onze website.
 
In de bijgevoegde artikelen en onze flyer vindt u informatie  voor onze jaarlijks terugkerende Motoravondvierdaagse.
Onze toercommissie heeft 4 routes uitgezet , elke avond een andere windrichting zodat u kunt genieten van onze mooie omgeving en dit over mooie stuurwegen zodat u uw hobby optimaal kunt beleven.
We proberen u maximaal van dienst te zijn door de routes digitaal aan te leveren voor uw navigatiesysteem , beschikt u daar niet over dan staat er elke avond om 19.00 uur een voorrijder klaar om u mee te nemen.
 
We hebben geen prijzen wie de snelste ronde kan rijden maar hopen dat u een mooie avond heeft.
 
Een nieuw fenomeen dit jaar is op de woensdagavond de custombike rit waar we graag zouden zien dat er een aantal liefhebbers,die hun stukje creativiteit overgebracht hebben op hun motor, deze aan iedereen laten zien en horen. Ook al is je custombike nog niet af je bent altijd welkom al was het alleen maar voor de show.
Op de donderdagavond hebben we, inmiddels al een beetje traditie, onze oldtimerrit waar we elk jaar mogen rekenen op een vaste groep deelnemers.
 
Voor deze beide ritten hebben we een aparte kortere route voor gemaakt omdat de snelheid een stukje lager ligt en het samen vertrekken wat extra tijd kost, ook deze ritten worden gereden met een voorrijder.
We hebben ons de kritische opmerkingen aangetrokken en besteden aandacht aan achterblijvers en zorgen voor pechhulp.
 
Motorclub Montferland hoopt u te mogen verwelkomen op de startdag dinsdag 12 juni, de koffie staat dan vanaf 18.30 uur, klaar in onze clubtent op de Kemp 2 in Wijnbergen.
 
Ik wens u een mooie vierdaagse toe!