user_mobilelogo

Login

Sponsor hoek

theba.jpg
Vooraf:
 • MC Montferland geeft de routes voor de toertochten zoals de MotorAvondVierDaagse en de Montferlandtoer ook uit in digitale versie geschikt voor Garmin Navigatiesystemen en TomTom systemen.
 • MC Montferland beschikt daarbij over de Garmin kaartversies 5 tot en met 9 voor o.a. de StreetPilot serie en de nieuwste NT versie voor de Zumo systemen.
 • MC Montferland is er zich van bewust (en hoopt dat de toerrijder dat ook is), dat de oudere versies van het kaartmateriaal niet overeenkomen met het huidige wegennetwerk en dat er daardoor (kleine) verschillen in de digitale routes kunnen zitten.
 • Routes worden alleen uitgegeven na inschrijving ter plaatse.
 • Voor de uitgifte van de digitale routes beschikt MC Montferland over verschillende type kabeltjes om navigatiesystemen (Garmin) aan te sluiten op de PC van de vereniging.
 • MC Montferland besteedt veel aandacht aan haar routes. De routes worden zorgvuldig voorbereid, gecontroleerd en vlak voor de datum nog eens nagereden. Het aanleveren van de verschillende digitale versies brengt extra werk en kosten met zich mee. Voor het uitleveren van de digitale routes worden geen extra kosten in rekening gebracht. MC Montferland geeft de routes echter alleen voor eigen gebruik uit aan de rijders die zich hebben ingeschreven. MC Montferland staat een commercieel gebruik van haar routes niet toe.
Regels:

(De toerrijder, die zich inschrijft voor een toerrit van MC Montferland en een digitale versie wil van de te rijden route, wordt in deze regels kortweg “de toerrijder” genoemd.)

 1. De toerrijder kan na inschrijving op eigen verzoek de route van de te rijden toerrit ook digitaal ontvangen.
 2. De toerrijder meldt zich daarvoor met zijn/haar navigatiesysteem bij de desbetreffende uitgiftetafel.
 3. Het navigatiesysteem blijft te allen tijde onder toezicht van de toerrijder.
 4. De toerrijder sluit zijn/haar navigatiesysteem zelf aan op de PC van MC Montferland met een van de beschikbare kabeltjes.
 5. De toerrijder geeft aan over welke versie kaartmateriaal hij/zij beschikt.
 6. Indien de gebruikte versie niet bekend is, kan geen juiste route uit gegeven worden.
 7. Na overdracht van de route koppelt de toerrijder zijn/haar navigatiesysteem zelf af en controleert of de route goed is overgedragen.
 8. Daar de uitgifte van de digitale route op verzoek van de toerrijder gebeurt, kan MC Montferland niet aansprakelijk gesteld worden voor welke gebeurtenis en/of welk gevolg dan ook vóór, tijdens en na de uitgifte van de digitale route.