user_mobilelogo

Login

Sponsor hoek

theba.jpg

Op vrijdagochtend vertrokken we met onze groep, Aloys, Lies, Dick, Astrid en Frits, vanuit Zeddam.

Eerst leek het goed te gaan met het weer, maar helaas begon het al vrij snel te regenen, en die bui zou niet meer echt stoppen tot onze aankomst in Luxemburg.

We kwamen dus kletsnet aan, maar gelukkig konden we de natte motorkleding enigszins drogen in de chalets, die voorzien waren van enkele verwarmingstoestellen.

Na gezamenlijk opzetten van de tent en klaarzetten van de overige spullen, konden we al snel ons tegoed doen aan een lekkere bak koffie en heerlijke soep, aangevuld met broodjes beenham of rollade. Heerlijk, zeker na die lange koude en natte tocht.

Na een gezellige avond,  redelijk op tijd naar bed in het chalet.

Zaterdagmorgen (droog!) rond 8.30 u ontbijten, en voorbereiden op de zaterdagtocht, die nagenoeg droog verliep, en enorm genoten van de prachtige routes, en het mooie glooiende landschap. Wat ook opviel, was hoe rustig het op de wegen was, gewoon heerlijk rijden.

Na 2 kleine incidenten, overigens zonder grote gevolgen, kwamen we met ons allen rond 16.30 u. weer gezamenlijk aan op onze camping, waar we met ons allen heerlijk in de zon gezeten hebben, lekker napraten, BBQ voorbereiden, en aansluitend heerlijk genoten hebben van de culinaire capaciteiten van BBQ-king Wim. Er bleek meer dan voldoende vlees, friet etc. aanwezig te zijn.

Na wederom een gezellige avond, met de heaters aan in de tent, naar bed.

Zondagmorgen na ontbijt met ons allen de tent afbreken, alle spullen opruimen, en met behulp van de zon konden de tentzeilen fijn drogen.

Afscheid nemen, en terug naar Nederland, met onze zelfde groep. Kortom: na een wat “valse” start op vrijdag met die ene lange bui, een heerlijk weekend gehad, en dank aan al diegenen die zich extra ingezet hebben met alle voorbereidingen etc. om dit weekend tot een gezellig en mooi motor-genietend gebeuren te maken.   

Groeten, Gerard en Jacqueline