user_mobilelogo

Login

Sponsor hoek

Advertentie_clip_image002.jpg

Motorclub Montferland is een kleine, lokale motorclub die zich richt op toertochten en ontspannen en gezellig motorrijden. Hiervoor organiseert Motorclub Montferland meerdere motorweekenden, zondagochtend ritten en verschillende dag- en groepsactiviteiten. De motorweekenden zijn alleen toegankelijk voor leden en hun, eventuele, introducées, terwijl de groepsactiviteiten ook open staan voor buitenstaanders (denk aan de Motor Avondvierdaagse). De leden van onze club zien motorrijden als ontspanning door het rijden van gemoedelijke tochten waarbij het gaat om de beleving en niet de snelheid. Genieten van de omgeving gaat voor het zo snel mogelijk van A naar B rijden. Op z’n tijd stoppen voor een lekker kopje koffie of een hapje eten is daarbij net zo belangrijk als de gezelligheid die daarmee gepaard gaat. De leden vormen een gezellige en hechte groep die elkaar als vrienden beschouwen!

Wil je meer weten over onze motorclub, of wil je eens ervaren hoe het is om met ons een toertocht te rijden tijdens een van onze zondagmorgenritten en de onderlinge sfeer beleven, dan kun je contact opnemen met onze voorzitter Hans Harmsen (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). Laat een bericht achter met jouw telefoonnummer. Onze voorzitter belt je terug om je meer over ons te vertellen onder het motto “Kom eerst even proeven. Daarna kun je beslissen of je onderdeel van onze club wilt worden”.

Het lidmaatschap bedraagt € 30,- per jaar.

Ben je uiteindelijk geïnteresseerd om als lid met ons mee te rijden en van de mooie kanten van het motorrijden en onze mooie omgeving te genieten? Meld je dan aan!
Voor een lidmaatschap vul je het onderstaande Inschrijvingsformulier volledig in, onderteken en mail deze naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je kunt hem ook via de post opsturen naar:

Secretariaat MC Montferland
p/a Bart Vlasblom
Wemmersweerd 41
6983HB Doesburg

Hopelijk mogen we je snel als lid verwelkomen!

 - Inschrijvingsformulier
 - Huishoudelijk regelement
 - Privacy policy verklaring
 - Spelregels voor groep rijden (veiligheid voor alles)
 - Exoneratieverklaring (ieder rijdt op eigen risico)